Over ons.

Een halve eeuw aan vakmanschap, ambacht en meesterlijke stoffering.

Siersema stoffeert sinds 1975 hoogwaardige interieurs. Van oorsprong een meubelstoffeerderij, maar inmiddels uitgegroeid tot een allround stoffeerbedrijf van award winnende projecten.

Wij geloven sterk in eerlijkheid. Als iets buiten ons bereik ligt, zullen we geen loze beloftes maken, maar samenwerken tot de beste oplossing gevonden is.

Want Siersema gaat door tot het klaar is. Als het écht helemaal klaar is.

Siersema Stoffeerders - Oude Logo

De studio.

Onze studio is een walhalla voor iedere (interieur)architect. Rijen met stalen vanuit iedere collectie van hoogwaardige merken zijn hier te vinden. Je hebt de vrijheid om in onze ‘bibliotheek’ rond te kijken en je te laten inspireren.

In de studio word je geholpen door één van onze deskundige adviseurs, die met dezelfde passie spreekt als jij. Tijdens het project zal dit jouw vaste contactpersoon blijven.

Maak nu een afspraak
Siersema Stoffeerders - Studio - Dezeen Award

Het atelier.

Hier komt stofferen en vakmanschap tot leven. Letterlijk. Omringd door kleur laten wij hier creativiteit de vrije loop en wordt alles op maat gemaakt voor unieke interieurs.

Siersema Stoffeerders - Atelier

Wij zijn Siersema.

Bij Siersema geloven we in de kracht van een team, waarbij elk lid bijdraagt aan het realiseren van projecten. Wij zouden niet staan waar we nu zijn zonder onze gedreven adviseurs en ervaren vakmensen.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus laten we ons team even voorstellen.

 

Wouter

Eigenaar

Martin

Mede-eigenaar – Planning / Adviseur

Sandra

Fotograaf / Adviseur

Yvonne

Backoffice / Adviseur

Martijn

Adviseur

Louis

Allround Stoffeerder

Erik

Allround Stoffeerder

Richard

Allround Stoffeerder

Rosalie

Leerling Meubelstoffeerder – Marketing