Werken bij Siersema.

Bij Siersema werk je mee aan de stoffering van award winnende projecten in een omgeving dat veel waarde hecht aan vakmanschap en ambacht. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen zoals jij.

Onze cultuur

Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Alleen met de meest gedreven, getalenteerde, maar vooral gelukkige collega’s kunnen we een toonaangevend stoffeer bedrijf zijn.

Er is veel ruimte om te leren van onze ervaren stoffeerders en adviseurs. Ook worden er volop kansen geboden in training en opleiding zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

De lijnen zijn kort en je stapt gemakkelijk bij de directeur naar binnen. Je hebt eigenlijk alle voordelen van een klein bedrijf, terwijl je werkt voor grote merken en architecten.

We zijn trots op ons team van vakmensen en adviseurs en werken samen aan ons hoofddoel: hoogwaardige, unieke interieurs creëren.

Siersema Stoffeerders

Ontdek onze laatste vacatures

Dit zijn de vacatures waar we gericht iemand voor zoeken. Maar voor talent maken we altijd tijd en ruimte. Dus staat er niets tussen? Neem gewoon even contact op en dan maken we graag kennis.

Jij hebt 2 rechterhanden en wilt deze graag gebruiken. Je mist alleen ervaring dus je zoekt een plek waar jij de kneepjes van het vak leert. Creëer unieke interieurs en maak deel uit van een team…

Bekijk de vacature