Terug naar alle projecten

LAB111.

LAB111, een eigenzinnige cult cinema in een monumentaal voormalig laboratorium, stelde ons voor een fantastische uitdaging: Een bioscoopzaal creëren alsof je zelf in een filmscéne zit.

Expertise: Gordijnen & tapijt
Ontwerp: Tobias de Jong (LAB111) | Foto's: Sandra Inden
Siersema Stoffeerders - LAB111

Wat wij hebben gedaan.

Na een gezamenlijk ontwerpproces hebben we de zaal getransformeerd tot een waanzinnige filmische ervaring, geïnspireerd op een scène uit ‘In the Mood for Love’.

De op maat gemaakte gordijnen en het zelfontworpen tapijt brengen exact dezelfde sfeer tot leven.

In de tweede zaal hebben we nog een zelfontworpen, blauw tapijt geplaatst dat naadloos aansluit bij het bestaande interieur.

Merken die gebruikt zijn.

Projecten die je wellicht ook interessant vindt.